STERICYCLE INC. DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta Declarație de confidențialitate („Declarația”) descrie modul în care Stericycle Inc. și afiliații săi (denumiți colectiv „Stericycle”, „Grupul Stericycle”, „noi”, „nouă” sau „al nostru”) colectează, utilizează și partajează datele cu caracter personal colectate în contextul site-urilor noastre, al contactelor noastre de afaceri, al furnizorilor, al clienților actuali sau potențiali care utilizează serviciile sau produsele Stericycle sau al utilizatorilor afectați de serviciile noastre (denumiți împreună „dvs.”). În măsura în care aceste drepturi se aplică în jurisdicția dvs., prezenta Declarație explică, de asemenea, capacitatea dvs. de a edita, actualiza, corecta sau șterge datele dvs. cu caracter personal și procedurile de securitate pe care le-am implementat pentru a proteja datele cu caracter personal. 

Rezidenții statului California: Dacă sunteți rezident al statului California, consultați secțiunea Informații suplimentare pentru rezidenții statului California de mai jos pentru informații importante despre categoriile de informații cu caracter personal pe care le colectăm și divulgăm, precum și despre drepturile dvs. în conformitate cu legile privind confidențialitatea din California, inclusiv dreptul dvs. de a transmite o solicitare „Nu vinde informațiile mele“ (adică de a refuza vânzarea informațiilor dvs. cu caracter personal de către noi).

Utilizatorii serviciului de dozimetrie: Dacă sunteți utilizator al serviciilor noastre de dozimetrie (disponibile în prezent în Portugalia, România și Spania), consultați secțiunea Informații suplimentare pentru utilizatorii serviciilor de dozimetrie din prezenta Declarație pentru informații importante despre modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

În prezenta Declarație, puteți afla mai multe despre fiecare dintre următoarele (după caz):

Operatorul

Informații importante despre Stericycle:

Entitatea Stericycle responsabilă de datele dvs. cu caracter personal va fi compania din grupul Stericycle care colectează inițial informații de la sau despre dvs. 

Puteți afla mai multe despre Stericycle la https://www.stericycle.com/international sau contactându-ne folosind informațiile din secțiunea Contactați-ne.  

CÂND COLECTĂM DATE CU CARACTER PERSONAL, TIPURILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM ȘI SCOPURILE ÎN CARE SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL

În această secțiune, puteți afla mai multe despre următoarele: 

 

Când colectăm date cu caracter personal 

Putem colecta date cu caracter personal despre dvs. dacă: 

 • utilizați unul dintre site-urile noastre sau serviciile noastre online, sunteți un utilizator înregistrat sau alegeți să vă înregistrați pe site-urile noastre (Utilizatori ai site-ului); 

 • achiziționați unul dintre serviciile noastre (Clienți); 

 • sunteți afectat de serviciile noastre (Utilizatori); 

 • colaborați cu noi în calitate de partener de afaceri (Parteneri de afaceri). 

 

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm și modul în care utilizăm datele cu caracter personal 

Utilizatorii site-ului 

Datele cu caracter personal colectate de la Utilizatorii site-ului sunt utilizate pentru a vă personaliza experiența pe site-urile noastre. Putem utiliza aceste informații în mod agregat pentru a înțelege cum utilizați serviciile noastre și resursele furnizate pe site-urile noastre. De asemenea, putem utiliza feedbackul pe care îl furnizați pentru a ne îmbunătăți serviciile.

a. Utilizatori neînregistrați ai site-ului 

Puteți folosi site-urile noastre ca utilizator neînregistrat fără a furniza (direct) date cu caracter personal. În acest caz, Stericycle colectează următoarele metadate care rezultă din utilizarea de către dvs. a site-urilor noastre: pagina de trimitere, data și ora accesului, tipul de browser, adresa IP, locația geografică după cum stabilește adresa dvs. IP, sistemul de operare și interfața, limba și versiunea browserului și informațiile despre sesiune (cum ar fi erorile de descărcare și timpii de răspuns ai paginii). 

Adresa dvs. IP va fi utilizată pentru a permite accesul dvs. la site-urile noastre. Metadatele vor fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea și serviciile site-urilor noastre prin analizarea comportamentului de utilizare al Utilizatorilor site-urilor. 

Dacă începeți comunicarea directă prin intermediul formularului de solicitare de informații de pe site-urile noastre, prin telefon sau în scris, natura solicitării (de ex., sub formă de casetă de selecție dintre opțiunile tip de serviciu/cariere/alte opțiuni) și mesajul dvs. vor fi, de asemenea, colectate și prelucrate pentru a răspunde la acesta și pentru a ne îmbunătăți serviciile.

b. Utilizatori înregistrați ai site-ului 

Dacă sunteți un Utilizator înregistrat al site-ului sau alegeți să vă înregistrați pe un site Stericycle, vom prelucra datele menționate la punctul (a) de mai sus și este posibil să vi se solicite să furnizați următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, numărul de telefon de serviciu, numele companiei, adresa de e-mail, numărul de telefon personal, numărul de client Stericycle sau adresa de expediere, adresa poștală și utilizarea principală.  

Stericycle va prelucra astfel de date cu caracter personal pentru a furniza serviciile pentru Utilizatorii înregistrați ai site-ului, a verifica legitimitatea contului dvs., a evita deschiderea unor conturi frauduloase, a vă oferi produsele noastre, servicii de asistență clienți, instruire privind conformitatea, soluții de comunicare de afaceri (de ex., servicii de răspuns, mesaje de reamintire a programărilor, servicii de urmărire, recepționiști virtuali), formularul de contact, materialele de marketing selectate de dvs., a vă informa cu privire la problemele de sistem, a ne îndeplini obligațiile legale, și a ne susține, determina și exercita pretențiile conform legii. 

Clienți 

Dacă achiziționați produse de la Stericycle, fie prin intermediul unui site Stericycle, fie offline, este posibil să vi se solicite să furnizați următoarele date cu caracter personal despre dvs., reprezentantul dvs., și/sau persoana dvs. de contact: numele și prenumele, formula de adresare, acreditări, numărul de telefon de serviciu, numărul personal de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, denumirea funcției, adresa de corespondență, codul de identificare fiscală, informații despre cardul de credit, informații de verificare ACH/cec electronic, adresa de facturare, tipurile și cantitatea de produse comandate, codul revânzătorului/codul promoțional, selectarea livrării automate, preferințe de marketing și informații despre locul de muncă. Stericycle va utiliza aceste date cu caracter personal pentru a vă prelucra comanda; a furniza produsele sau serviciile comandate; a furniza servicii de asistență pentru clienți; a furniza materialele de marketing selectate; a vă oferi actualizări și/sau buletine informative Stericycle; a menține sistemele noastre de management al relațiilor cu clienții; a detecta, a ancheta, a raporta și a încerca să prevină frauda și combaterea spălării banilor, inclusiv pentru a realiza verificări prealabile privind clienții, verificarea LMA și alte verificări ale identității; a respecta alte obligații legale; a susține, a stabili și a exercita revendicările legale. De asemenea, este posibil să trebuiască să efectuăm verificări ale bonității și fraudelor pentru clienții comerciali și anumiți directori și funcționari ai companiei dumneavoastră. 

Utilizatori 

Atunci când furnizează anumite servicii unui client care are legătură cu dvs. (de ex., dacă sunteți angajat, contractant, ucenic, stagiar, pacient etc. al Clientului nostru), este posibil ca Stericycle să trebuiască să prelucreze următoarele date cu caracter personal despre dvs. (după caz, în funcție de serviciul specific furnizat): date de identificare, date de contact și date profesionale. Majoritatea datelor cu caracter personal sunt obținute de la Clienții noștri.  

Prelucrăm astfel de date cu caracter personal în contextul furnizării de servicii către un Client. Rețineți că, în astfel de situații, Clientul nostru este operatorul datelor dvs. cu caracter personal și trebuie să consultați declarația de confidențialitate a Clientului pentru a înțelege modul în care sunt gestionate datele dvs. cu caracter personal.  

Dacă sunteți utilizator al serviciilor noastre de dozimetrie (disponibile în prezent în Portugalia, România și Spania), consultați secțiunea Informații suplimentare pentru utilizatorii serviciilor de dozimetrie din prezenta Declarație. 

Parteneri de afaceri 

Dacă lucrați cu noi în calitate de Partener de afaceri sau furnizor de servicii, vom colecta date cu caracter personal de la dvs., reprezentantul dvs. și/sau persoana dvs. de contact, cum ar fi numele dvs. complet, funcția, adresa de e-mail și numărul de telefon. 

Majoritatea datelor cu caracter personal sunt obținute direct de la dvs. În plus, vom colecta date cu caracter personal din alte surse, cum ar fi agențiile de referință de credit (de exemplu, Dun & Bradstreet Credit), care compilează informații din numeroase surse, inclusiv informații disponibile public. 

Utilizăm aceste informații din următoarele motive: pentru a analiza/evalua eligibilitatea dvs. de partener de afaceri sau furnizor de servicii; pentru a ne respecta obligațiile legale; pentru a detecta, a investiga, a raporta și a încerca să prevenim frauda (adică, prin verificări efectuate asupra clienților), pentru verificarea în scopul combaterii spălării de bani; și pentru alte verificări ale identității. Pentru a ne îndeplini obligațiile în baza oricăror contracte pe care le avem cu dvs., este posibil să trebuiască să efectuăm verificări ale bonității și antifraudă asupra companiei dvs. și asupra anumitor funcționari sau directori ai companiei dvs.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (dacă este cazul) 

Vom colecta, utiliza și partaja datele dvs. cu caracter personal numai atunci când avem un temei juridic adecvat. Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal conform următoarelor temeiuri juridice:  

 • prelucrarea este necesară pentru aducerea la îndeplinire a unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri, la cererea dvs., înainte de încheierea unui contract. De exemplu, atunci când achiziționați produsele sau serviciile noastre, vom colecta informațiile dvs. de plată pentru a prelucra plata, precum și adresa dvs. pentru a facilita livrarea produsului sau a serviciului. De asemenea, vom colecta adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu evoluția achiziției dvs. și pentru a vă răspunde la orice întrebări. 

 • prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale care ni se aplică. De exemplu, pentru a vă înregistra drept client sau partener de afaceri, suntem obligați să efectuăm anumite „verificări privind cunoașterea clientelei” pentru a preveni spălarea banilor și activitățile frauduloase. Aceasta va implica colectarea și verificarea datelor dvs. cu caracter personal. 

 • v-ați dat consimțământul cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. De exemplu, dacă ați fost de acord să primiți comunicări de marketing. 

 • prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte, mai exact, pentru a vă furniza produsele și serviciile noastre, cu excepția cazului în care aceste interese prevalează asupra intereselor sau a drepturilor și libertăților dvs. fundamentale. De exemplu, utilizăm datele cu caracter personal în mod agregat pentru a înțelege modul în care Utilizatorii site-ului folosesc serviciile noastre și resursele furnizate pe site-urile noastre și folosim aceste informații pentru a ne îmbunătăți serviciile. De asemenea, vom avea un interes legitim de a prelucra datele cu caracter personal ale unei persoane de contact pentru a facilita dezvoltarea unei relații contractuale. 

În majoritatea cazurilor, furnizarea datelor dvs. cu caracter personal nu este impusă de o obligație legală sau contractuală. Totuși, dacă este cazul, furnizarea datelor dvs. cu caracter personal va fi necesară pentru încheierea unui contract cu Stericycle sau pentru a primi serviciile și produsele noastre, conform solicitării dvs. În astfel de situații, nefurnizarea datelor dvs. cu caracter personal poate conduce, cel mai probabil, la dezavantaje pentru dvs., de exemplu, este posibil să nu puteți utiliza toate funcționalitățile site-urilor noastre sau să nu primiți produsele și serviciile solicitate de dvs. Cu toate acestea, dacă nu se specifică altfel, nefurnizarea datelor dvs. cu caracter personal nu va avea consecințe juridice pentru dvs. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre temeiul juridic în baza căruia prelucrăm date cu caracter personal, contactați-ne la DataProtection@Stericycle.com.

MARKETING DIRECT ȘI CUM VĂ PUTEȚI GESTIONA PREFERINȚELE DE MARKETING

Cum utilizăm datele cu caracter personal pentru a vă ține la curent cu produsele și serviciile noastre

Putem utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru a vă informa despre produsele sau serviciile noastre care credem că vă vor interesa și/sau pentru a vă trimite buletinul nostru informativ. Vă putem contacta prin e-mail, poștă sau telefon sau prin alte modalități de comunicare. În toate cazurile, vom respecta preferințele dvs. privind modul în care doriți să gestionăm activitatea de marketing privitoare la dvs. 

Vom obține consimțământul dvs. înainte de a vă trimite materiale de marketing, cu excepția cazului în care acest consimțământ nu este impus de legislația aplicabilă.

Cum vă puteți gestiona preferințele de marketing 

Pentru a vă proteja drepturile privind confidențialitatea și pentru a vă asigura că dețineți controlul asupra modului în care gestionăm activitatea de marketing privitoare la dvs.:

 • ne puteți solicita să stopăm marketingul direct în orice moment. Ne puteți solicita să nu mai trimitem mesaje de marketing prin e-mail făcând clic pe linkul „Dezabonare” pe care îl veți găsi în toate mesajele de marketing prin e-mail pe care vi le trimitem. De asemenea, puteți contacta DataProtection@Stericycle.com. Specificați dacă doriți să încetăm toate formele de marketing sau doar un anumit tip (de ex., e-mail).

 • puteți schimba modul în care browserul dvs. gestionează modulele cookie, care pot fi utilizate pentru a furniza publicitate online, urmând setările din browserul dvs. după cum este explicat în Politica noastră privind modulele cookie.

Stericycle va lua măsuri pentru a limita marketingul direct la un nivel rezonabil și proporțional și va trimite numai comunicările pe care le considerăm relevante pentru dvs.

CUM PARTAJĂM INFORMAȚIILE ÎN CADRUL STERICYCLE ȘI CU FURNIZORII NOȘTRI DE SERVICII, AUTORITĂȚILE DE REGLEMENTARE ȘI ALTE PĂRȚI TERȚE

Partajăm datele dvs. cu caracter personal în modul și în scopurile descrise mai jos:

 • Cu alte entități Stericycle din cadrul grupului nostru

Datele dvs. cu caracter personal pot fi partajate între diferite entități Stericycle. Efectuăm astfel de transferuri de date atunci când este necesar pentru a vă furniza serviciile noastre sau pentru a ne gestiona activitatea. De exemplu, transferăm datele dvs. către Stericycle, Inc. din SUA pentru a opera site-urile noastre. Consultați secțiunea Transferuri internaționale de mai jos pentru mai multe informații.

 • În cazul în care acest lucru este impus prin lege 

Datele dvs. cu caracter personal pot fi partajate cu autoritățile de aplicare a legii, cu autoritățile guvernamentale sau cu alte autorități publice (sau cu entități desemnate de acestea) dacă acest lucru este impus de legislația aplicabilă.

 • Cu terții care ne ajută să ne gestionăm activitatea și să furnizăm servicii

Stericycle angajează furnizori de servicii externi, cum ar fi: furnizori de servicii juridice, de servicii pentru site-uri, de servicii de marketing, de servicii de asistență IT, de servicii de executare a comenzilor, de servicii de livrare, administratori de e-mail, procesatori de plăți și furnizori de servicii de asistență clienți. Atunci când prestează astfel de servicii, furnizorii de servicii externi au acces la și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în numele nostru.

Acești furnizori de servicii externi sunt obligați contractual să implementeze și să aplice măsuri de siguranță pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal. Aceste terțe părți au fost de acord cu restricțiile de confidențialitate și cu utilizarea oricăror date cu caracter personal pe care le partajăm cu acestea sau pe care le colectează în numele nostru exclusiv în scopul furnizării serviciului contractat către noi, cu excepția cazului în care legea impune utilizarea datelor cu caracter personal în alte scopuri. În cazul unei fuziuni și achiziții corporative, datele dvs. cu caracter personal vor fi transferate către terții implicați în fuziune și achiziție, în conformitate cu legislația aplicabilă. 

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL (dacă este cazul)

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sau primim despre dvs. pot fi transferate și prelucrate de destinatari care se află într-o jurisdicție în care nivelul de protecție a datelor este posibil să nu fie echivalent cu nivelul de protecție aplicabil în locația dvs. 

Acolo unde legislația locală impune acest lucru, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice transfer de date cu caracter personal în afara jurisdicției de origine este gestionat cu atenție pentru a vă proteja drepturile de confidențialitate și pentru a ne asigura că există măsuri de protecție adecvate. Transferurile de date cu caracter personal din Regatul Unit sau SEE către țări terțe se vor efectua în conformitate cu clauzele contractuale standard sau cu alte mecanisme acceptabile din punct de vedere legal aprobate de autoritatea de supraveghere competentă cu jurisdicție asupra exportatorului Stericycle relevant. În cazul în care locația dvs. nu dispune de instrucțiuni privind transferul internațional al datelor sau de formulare standard din partea autorității locale de supraveghere, putem utiliza alte mecanisme acceptabile din punct de vedere legal din alte jurisdicții. 

Stericycle a instituit, de asemenea, un acord de transfer de date în cadrul grupului pentru a reglementa transferurile transfrontaliere de date cu caracter personal în cadrul grupului Stericycle.

Dacă este cazul, aveți dreptul de a primi o copie a contractelor relevante (cum ar fi Clauzele contractuale standard) care furnizează dovada faptului că au fost luate măsuri de protecție adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal în timpul unui astfel de transfer. Puteți obține un exemplar contactându-ne la adresa: DataProtection@Stericycle.com. Cu toate acestea, rețineți că nu suntem obligați să oferim detalii despre garanții în cazul în care partajarea unor astfel de detalii ar afecta poziționarea noastră comercială sau ar genera un risc de securitate.  

Unii destinatari din afara Regatului Unit sau SEE se află în țări pentru care Comisia Europeană (sau autoritatea de supraveghere aplicabilă) a emis o decizie privind caracterul adecvat. De exemplu, Comisia Europeană a recunoscut Canada (numai pentru organizațiile nepublice care fac obiectul Legii canadiene privind protecția datelor cu caracter personal și documentele electronice, PIPEDA) drept stat care asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. 

Contactați DataProtection@Stericycle.com pentru informații suplimentare privind identitatea, industria, sectorul și locația destinatarilor datelor relevanți.

MODULE COOKIE ȘI LINKURI TERȚE

Site-urile Stericycle utilizează module cookie. În general, utilizăm module cookie pentru: a înțelege modul în care sunt utilizate serviciile noastre, a urmări erorile, a ne îmbunătăți serviciile, a verifica acreditările contului, a permite conectarea, a urmări sesiunile, a preveni frauda și a ne proteja serviciile. În plus, utilizăm module cookie și pentru marketing și publicitate direcționate, pentru a personaliza conținutul și în scopuri de analiză. Pentru informații suplimentare, consultați Politica noastră privind modulele cookie sau contactați DataProtection@Stericycle.com.

Site-urile noastre conțin linkuri către site-uri operate și întreținute de terți asupra cărora Stericycle nu deține niciun control. Orice informații pe care le furnizați site-urilor terțe vor fi guvernate de prevederile politicii de confidențialitate a fiecărui site și vă încurajăm să analizați și să puneți întrebări înainte de a divulga informații operatorilor site-urilor terțe. Nu avem nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul, acțiunile sau politicile site-urilor terților. Includerea site-urilor terților pe site-ul nostru nu constituie în niciun fel o aprobare a conținutului, acțiunilor sau politicilor site-urilor respective.

CÂT TIMP STOCĂM ȘI PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Cât timp păstrează Stericycle datele dvs. cu caracter personal?

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru scopurile în care au fost colectate, de exemplu, atât timp cât este necesar pentru a vă furniza serviciile și produsele solicitate.  

Păstrăm datele dvs. de contact și interesele dvs. cu privire la produsele sau serviciile noastre pentru o perioadă mai lungă de timp, dacă ați fost de acord să primiți materiale de marketing Stericycle. De asemenea, păstrăm datele dvs. cu caracter personal, dacă este necesar, pentru a stabili, a exercita sau a susține o acțiune în justiție, numai în baza necesității de a cunoaște. 

Securitatea datelor cu caracter personal 

Pe măsură ce tehnologia continuă să se dezvolte, ne-am angajat să utilizăm resursele noastre tehnologice pentru a furniza servicii de protecție a confidențialității care să le ofere clienților și utilizatorilor noștri încredere în securitatea datelor lor cu caracter personal. Cu toate acestea, Stericycle nu este responsabilă pentru niciun prejudiciu pe care dvs. sau orice altă persoană îl puteți suferi ca urmare a încălcării confidențialității, cauzată de utilizarea de către dvs. a internetului.

Am adoptat practici adecvate de colectare, stocare și prelucrare a datelor, precum și măsuri tehnice, organizatorice și de securitate concepute pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, a modificării, a dezvăluirii sau a distrugerii datelor cu caracter personal pe care ni le comunicați. De exemplu, aceste măsuri includ următoarele: 

 • impunerea de cerințe de confidențialitate membrilor personalului nostru și furnizorilor noștri de servicii; 

 • eliminarea sau anonimizarea datelor cu caracter personal dacă nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate (în funcție de excepțiile explicate mai sus);  

 • respectarea procedurilor de securitate în stocarea și divulgarea datelor dvs. cu caracter personal pentru a preveni accesul neautorizat la acestea; și

 • utilizarea de algoritmi de criptare aliniați cu standardele acceptate din domeniu pentru transmiterea datelor care ne parvin.  

Deoarece securitatea informațiilor depinde în parte de securitatea computerului pe care îl utilizați pentru a comunica cu noi și de securitatea pe care o utilizați pentru a proteja identificatoarele de utilizator și parolele, vă rugăm să luați măsurile adecvate pentru a proteja aceste informații.

DREPTURILE DVS., INCLUSIV DREPTUL DE A VĂ OPUNE, ȘI MODUL DE A VĂ PUNE ÎN APLICARE ACESTE DREPTURI (dacă este cazul)

Drepturile enumerate mai jos se aplică rezidenților din Spațiul Economic European, Regatul Unit și Brazilia, după caz și astfel cum este permis în fiecare jurisdicție. 

Acolo unde legislația aplicabilă impune acest lucru, vom lua măsuri pentru a vă menține datele cu caracter personal exacte, complete și actualizate.  

În situațiile permise de legislația aplicabilă, vă puteți opune utilizării datelor dvs. cu caracter personal întemeiată pe interesele noastre legitime de prelucrare, inclusiv în scopuri de marketing, fără a suporta alte costuri decât cele de transmitere. Drepturile dvs. sunt enumerate mai jos.

(i) Dreptul de confirmare și dreptul de acces: aveți dreptul de a obține confirmarea dacă Stericycle prelucrează sau nu datele dvs. cu caracter personal și, în acest caz, de a solicita accesul la datele cu caracter personal respective, precum și informații despre persoanele cărora le partajăm datele dvs. cu caracter personal (entități publice și private). Informațiile accesate vor include scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau le vor fi divulgate datele cu caracter personal.  

Aveți dreptul de a obține un exemplar al datelor dvs. cu caracter personal care sunt în curs de prelucrare. Dacă solicitați exemplare suplimentare, putem percepe o taxă rezonabilă pentru costurile administrative necesare pentru a genera documentele respective, dacă legislația aplicabilă permite acest lucru.

(ii) Dreptul la rectificarea și completarea datelor cu caracter personal: puteți solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, perimate sau incomplete pe care le prelucrează Stericycle. Puteți trimite o declarație suplimentară care include corecțiile aduse datelor dvs. cu caracter personal. Vom informa terții relevanți cărora le-am transferat datele dvs. cu privire la rectificare și finalizare, dacă suntem obligați prin lege să procedăm astfel.

(iii) Dreptul la ștergere (sau dreptul de a fi uitat, după caz): aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în circumstanțe limitate, în situația în care: 

 • nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate; sau 

 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor s-a bazat pe consimțământ); sau 

 • în urma unei solicitări de a vă opune cu privire la prelucrare; sau 

 • datele au fost prelucrate ilegal; sau 

 • datele trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală care îi revine Stericycle. 

Nu suntem obligați să ne conformăm solicitării dvs. de a șterge datele cu caracter personal dacă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru: 

 • respectarea unei obligații legale; sau 

 • constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.  

Dacă sunteți cetățean brazilian, puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal care au fost prelucrate cu consimțământul dvs., cu excepția cazului în care păstrarea datelor dvs. cu caracter personal de către Stericycle este permisă de legile aplicabile.

(iv) Dreptul la restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și prelucrate de noi numai în anumite scopuri. Acest drept poate fi exercitat numai în cazul în care: 

 • corectitudinea datelor dvs. cu caracter personal este contestată, pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau 

 • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele cu caracter personal să fie șterse; sau 

 • nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate, dar aveți nevoie în continuare de ele pentru a stabili, a exercita sau a susține pretenții în instanță; sau 

 • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea motivelor prioritare este în așteptare. 

Putem continua să utilizăm datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care: 

 • avem consimțământul dvs.; sau 

 • pentru a stabili, a exercita sau a susține pretenții în instanță; sau 

 • pentru a proteja drepturile unei alte persoane fizice sau juridice.

(v) Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat. De asemenea, aveți dreptul de a transmite datele respective unei alte entități, fără impedimente din partea noastră, dar numai în următoarele cazuri

 • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe aducerea la îndeplinire a unui contract cu dvs.; și 

 • prelucrarea este efectuată prin mijloace automate. 

Dacă sunteți cetățean brazilian, anumite reguli suplimentare pot fi stabilite de către autoritatea de supraveghere locală pentru exercitarea acestui drept.

(vi) Dreptul la opoziție: în orice moment, aveți dreptul de a vă opune oricărei prelucrări a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea se bazează pe interesele noastre legitime. Vă puteți exercita acest drept fără a suporta costuri. 

Dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, vom avea ocazia de a demonstra că avem interese legitime stringente care prevalează asupra dreptului dvs. de a vă opune.  

Dreptul la opoziție nu există, în special, dacă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru a lua măsuri înainte de încheierea unui contract sau pentru a aduce la îndeplinire un contract deja încheiat. 

Dacă sunteți cetățean brazilian, aveți dreptul de a vă opune oricărei prelucrări a datelor dvs. cu caracter personal în baza oricărui temei juridic, altul decât consimțământul, în cazul în care o astfel de prelucrare nu respectă legislația aplicabilă.

(vii) Dreptul de a vă opune modului în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct: puteți solicita să modificăm modul în care vă contactăm în scopuri de marketing. Puteți solicita să nu transferăm datele dvs. cu caracter personal către terți neafiliați în scopuri de marketing direct sau în orice alte scopuri. 

Dacă sunteți cetățean brazilian, aveți dreptul de a solicita revizuirea deciziilor luate exclusiv pe baza prelucrării automate a datelor cu caracter personal care vă afectează interesele, inclusiv a deciziilor menite să vă definească profilul personal, profesional, de consumator și de credit, sau aspecte ale personalității dvs., dacă este cazul. 

(viii) Dreptul de retragere a consimțământului: dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

(ix) Dreptul de a obține un exemplar al măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal pentru transferuri în afara jurisdicției dumneavoastră: puteți solicita să obțineți un exemplar al măsurilor de protecție în temeiul cărora sunt transferate datele dvs. cu caracter personal în afara Regatului Unit sau a SEE. Putem redacta acorduri de transfer de date pentru a proteja prevederile comerciale.

(x) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de supraveghere: aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de supraveghere dacă aveți preocupări cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Dacă sunteți cetățean brazilian, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritățile de protecție a consumatorilor.

(xi) Dreptul de a anonimiza, bloca sau șterge datele cu caracter personal: Dacă sunteți cetățean brazilian, aveți dreptul de a solicita anonimizarea, blocarea sau ștergerea datelor cu caracter personal inutile sau excesive sau a datelor prelucrate în neconformitate cu prevederile legislației aplicabile. 

Rețineți că drepturile menționate mai sus pot fi limitate în temeiul legislației naționale aplicabile privind protecția datelor din jurisdicția dumneavoastră. 

Atunci când solicitați să vă exercitați drepturile în calitate de persoană vizată, vă putem solicita informații suplimentare pentru a vă confirma identitatea și în scopuri de securitate, înainte de a dezvălui datele cu caracter personal solicitate. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a onora solicitarea dvs., în măsura permisă de lege, dacă solicitarea dvs. este în mod evident nefondată sau excesivă. 

Pentru a vă exercita drepturile, contactați-ne folosind informațiile de contact de mai jos. Sub rezerva prevederilor legale și a altor considerente permise, vom depune toate eforturile rezonabile pentru a onora cu promptitudine solicitarea dvs. sau pentru a vă informa dacă avem nevoie de informații suplimentare pentru a da curs solicitării dvs.  

Este posibil să nu putem întotdeauna să răspundem pe deplin solicitării dvs., de exemplu, dacă acest lucru ar afecta obligația de confidențialitate pe care o datorăm altora sau dacă avem dreptul legal de a soluționa solicitarea într-un alt mod.  

MODIFICĂRI ADUSE PREZENTEI DECLARAȚII

Stericycle își rezervă dreptul de a modifica sau edita prezenta Declarație în orice moment. Orice modificări aduse prezentei Declarații vor intra în vigoare imediat ce se publică cea mai recentă versiune pe site-urile noastre. 

CONTACTAȚI-NE

Principalele persoane de contact pentru toate aspectele care decurg din prezenta Declarație pot fi contactate în următorul mod: 

 • Telefon: +1-847-367-5910  

 • E-mail: Stericycle, Inc. | În atenția: Data Protection Office | 2355 Waukegan Road | Bannockburn | IL | 60015

Dacă aveți întrebări, preocupări sau reclamații cu privire la respectarea de către noi a prezentei Declarații, la informațiile pe care le deținem despre dvs. sau dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă încurajăm să contactați mai întâi DataProtection@Stericycle.com. Vom investiga și vom încerca să soluționăm reclamațiile și diferendele și vom depune toate eforturile rezonabile pentru a da curs cerinței dvs. de a vă exercita drepturile cât mai repede posibil și, în orice caz, în termenele prevăzute de legile privind protecția datelor.

Cetățenii din Brazilia, Spațiul Economic European și Regatul Unit au dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor (adică local, la domiciliul dvs. obișnuit, la locul de muncă sau la locul unde a avut loc presupusa încălcare). Încercați să rezolvați direct orice probleme cu noi înainte de a contacta autoritatea locală de supraveghere. 

Ultima actualizare: 8 februarie 2022

Informații suplimentare pentru rezidenții statului California

În această secțiune, furnizăm rezidenților din California informații suplimentare despre modul în care gestionăm informațiile lor cu caracter personal, conform cerințelor legilor din California privind confidențialitatea, inclusiv cerințelor Legii privind confidențialitatea consumatorilor din California („CCPA”). Această secțiune nu abordează sau nu se aplică gestionării de către noi a oricăreia dintre următoarele:

 • informații disponibile public, puse la dispoziție în mod legal de autoritățile publice statale sau federale; 

 • informații cu caracter personal care fac obiectul unei scutiri în temeiul CCPA;

 • informații cu caracter personal pe care le colectăm despre candidații la locuri de muncă, contractanții independenți sau foștii angajați cu normă întreagă, cu normă redusă și angajații temporari, funcționarii, cadrele de conducere sau proprietarii Stericycle; sau 

informații cu caracter personal despre persoane care acționează pentru sau în numele unei alte companii, în măsura în care informațiile se referă la tranzacțiile noastre cu compania, la produsele sau serviciile pe care le primim de la compania respectivă sau le furnizăm unei astfel de companii, sau la comunicările sau tranzacțiile asociate (cu excepția faptului că aceste persoane au dreptul de a se opune oricărei vânzări a informațiilor lor cu caracter personal și de a nu face obiectul niciunei discriminări pentru exercitarea acestui drept).

A. Categoriile de informații personale conform CCPA  

Deși colectarea, utilizarea și divulgarea de către noi a informațiilor cu caracter personal variază în funcție de relația și interacțiunile noastre cu dvs., în această secțiune descriem, în general, modul în care am colectat și dezvăluit informații cu caracter personal despre consumatori în ultimele 12 luni (de la data ultimei actualizări de mai sus). După cum este descris în continuare în secțiunile CÂND COLECTĂM DATE CU CARACTER PERSONAL, TIPURILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM ȘI SCOPURILE ÎN CARE SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL de mai sus, putem colecta informații cu caracter personal din următoarele surse:

 • direct de la persoană 

 • din rețelele de publicitate 

 • de la furnizori de servicii de analiză a datelor

 • de pe rețelele sociale 

 • de la furnizori de servicii internet

 • de pe sisteme și platforme de operare 

 • de la autorități publice

 • de la brokeri de date 

 • de la clienți persoane juridice

Tabelul de mai jos identifică categoriile de informații cu caracter personal (așa cum sunt definite de CCPA) pe care le-am colectat despre consumatori, precum și modul în care am vândut sau dezvăluit în scopuri profesionale astfel de informații. Pentru mai multe informații despre scopurile profesionale și comerciale în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informații cu caracter personal, consultați secțiunile CÂND COLECTĂM DATE CU CARACTER PERSONAL; TIPURILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM ȘI SCOPURILE ÎN CARE SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL; și CUM PARTAJĂM INFORMAȚIILE ÎN CADRUL STERICYCLE ȘI CU FURNIZORII NOȘTRI DE SERVICII, AUTORITĂȚILE DE REGLEMENTARE ȘI ALȚI TERȚI de mai sus. 

Conform CCPA, o „vânzare” include divulgarea sau punerea la dispoziție a informațiilor cu caracter personal către o terță parte, în schimbul unei compensații monetare sau al unei alte valori sau beneficiu. Deși nu dezvăluim informații cu caracter personal în schimbul unei compensații monetare, putem pune la dispoziție anumite categorii de informații cu caracter personal pentru a primi anumite beneficii sau servicii, cum ar fi atunci când punem la dispoziție informații de navigare companiilor publicitare terțe (prin intermediul etichetelor terțelor părți de pe Site-urile noastre) pentru a îmbunătăți și a măsura campaniile noastre publicitare și a ajunge la utilizatori spre a le oferi reclame și conținut mai relevante. 

Informațiile personale colectate Dezvăluim aceste informații? Vindem aceste informații? Categrii de terți cărora le putem divulga aceste informații 
Categorii Descriere 

 

 

Elemente de identificare 

 

 

 

 

Includ elemente de identificare directe, cum ar fi numele, identificatorul de utilizator alternativ, numele de utilizator, numărul de cont sau identificatorul personal unic, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa și alte informații de contact, adresa IP și alte elemente de identificare online, codul SSN, numărul permisului de conducere, numărul pașaportului, codul fiscal și alte elemente de identificare guvernamentale, alături de alte elemente de identificare similare.  

 

 

DA DA 
 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Înregistrările clientului 

 

 

 

 

Includ informații cu caracter personal, cum ar fi numele, numele contului, identificatorul de utilizator, informațiile de contact, informațiile privind educația și experiența profesională, elementele de identificare guvernamentale, numărul contului și informații financiare sau de plată, pe care persoanele fizice ni le furnizează în scopul de a achiziționa sau obține produsele și serviciile noastre. De exemplu, aceasta poate include informații colectate atunci când o persoană se înregistrează pentru a deschide un cont, cumpără sau comandă produsele și serviciile noastre sau încheie un contract cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre. 

 

 

 

 

DA  

 

 

 

 

DA 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Informații comerciale 

 

 

 

 

Includ înregistrări privind bunurile personale, produsele sau serviciile achiziționate, obținute sau luate în considerare, sau alte tipuri de istoric sau tendințe de achiziționare sau utilizare. De exemplu, acestea pot include informații demografice pe care le primim de la terți pentru a înțelege mai bine și a lua legătura cu clienții noștri. 

 

 

 

 

DA 

 

 

 

 

DA 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Date privind utilizarea 

 

 

 

 

Includ istoricul navigării, date privind fluxul de clicuri, istoricul căutărilor, jurnalele de acces și alte date de utilizare și informații privind interacțiunea unei persoane cu site-urile noastre, cu aplicațiile mobile și cu alte Servicii, precum și e-mailurile noastre de marketing și reclamele noastre online. 

 

 

 

 

DA 

 

 

 

 

DA 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice  


 

 

Date privind localizarea geografică 

 

 

 

 

Includ informații precise despre locația unei anumite persoane sau dispozitiv. 

 

 

 

 

DA 

 

 

 

 

DA 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 

 • [altele] 


 

 

Date audio, video și electronice 

 

 

 

 

Includ informații audio, electronice, vizuale, termice, olfactive sau similare, cum ar fi evaluări termice și înregistrări CCTV [de ex., colectate de la vizitatori la (centre/cabinete/sedii), fotografii și imagini (de ex., pe care ni le furnizați sau le postați pe profilul dvs.) și înregistrări de apeluri (de ex., apeluri de asistență clienți)]. 

 

 

 

 

NU 

 

 

 

 

NU 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliați și filiale  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Informații profesionale 

 

 

 

 

Includ informații profesionale și legate de angajare (cum ar fi angajatorul/angajatorii actuali și anteriori și funcția/funcțiile ocupate anterior, informații privind contactele de afaceri și apartenența la asociații profesionale). 

 

 

 

 

NU 

 

 

 

 

NU 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliații și filialele noastre  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Informații despre educație 

 

 

 

 

Informații despre istoricul educațional al unei persoane (precum instituțiile de învățământ frecventate, diplomele acordate și datele asociate). 

 

 

 

 

NU 

 

 

 

 

NU 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliații și filialele noastre  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Informații biometrice 

 

 

 

 

Caracteristici fiziologice, biologice sau comportamentale care pot fi utilizate individual sau în combinație unele cu altele pentru a stabili identitatea individuală. De exemplu, colectăm și prelucrăm înregistrări vocale pentru detectarea fraudelor și în scopuri de autentificare atunci când ne contactați telefonic cu privire la candidatura sau contul dvs. / De exemplu, dacă alegeți să configurați și să utilizați recunoașterea facială/prin amprente pentru a vă conecta la contul dvs. 

 

 

 

 

NU 

 

 

 

 

NU 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliații și filialele noastre  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Clasificări protejate 

 

 

 

 

Includ caracteristicile clasificărilor protejate în conformitate cu legile aplicabile/federale și statale/federale și din California, cum ar fi informațiile despre dizabilități și afecțiunile medicale (de ex., pe care le putem colecta pentru a face disponibile adaptări adecvate pentru evenimente și alte activități)/informații pe care le includeți în mod voluntar în profilul contului dvs. (de ex., sex, stare civilă și afiliere politică). 

 

 

 

 

NU 

 

 

 

 

NU 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliații și filialele noastre  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


 

 

Inferențe  

 

 

 

 

Includ inferențe obținute din alte informații cu caracter personal pe care le colectăm pentru a crea un profil care să reflecte preferințele, caracteristicile, predispozițiile, comportamentul, atitudinile, inteligența, abilitățile sau aptitudinile unei persoane. De exemplu, putem analiza informații cu caracter personal pentru a identifica ofertele și informațiile care pot fi cele mai relevante pentru clienți, astfel încât să îi putem contacta cu oferte și reclame relevante. 

 

 

 

 

DA 

 

 

 

 

DA 

 

 

 • furnizori de servicii  

 • consilieri și reprezentanți 

 • entități guvernamentale și organe de aplicare a legii 

 • afiliații și filialele noastre  

 • rețele de publicitate 

 • furnizori de servicii de analiză a datelor 

 • rețele sociale 

 • furnizori de servicii internet 

 • sisteme și platforme de operare 

 • brokeri de date 

 • clienți persoane juridice 


B. Drepturile rezidenților din California 

Drepturile conform CCPA. În general, rezidenții statului California au următoarele drepturi cu privire la informațiile lor cu caracter personal: 

 • Interzicerea vânzării (renunțare): Rezidenții statului California au dreptul de a se opune vânzării informațiilor lor cu caracter personal. Stericycle nu vinde informațiile cu caracter personal ale rezidenților statului California, inclusiv ale persoanelor despre care știm că au vârsta sub 16 ani, pentru a obține beneficii financiare. Cu toate acestea, putem divulga informații cu caracter personal despre consumatorii din California (numai cei care au atins vârsta majoratului legal) prin punerea la dispoziția terților a anumitor categorii de informații cu caracter personal pentru a primi anumite beneficii sau servicii, cum ar fi atunci când facem disponibile informații de navigare pentru companii publicitare terțe (prin intermediul etichetelor terțelor părți de pe Site-urile noastre). Efectuăm astfel de dezvăluiri pentru a ne îmbunătăți și a ne măsura campaniile publicitare și pentru a ajunge la utilizatori cu reclame și conținut mai relevante, iar această activitate constituie o „vânzare” în conformitate cu CCPA. Rezidenții statului California pot renunța la „vânzările” informațiilor lor cu caracter personal, prin transmiterea unei solicitări aici sau prin utilizarea managerului nostru de preferințe pentru a renunța la „vânzări” prin intermediul etichetelor terțelor părți și al modulelor cookie de pe Site-urile noastre. 

 • Dreptul de ștergere: Rezidenții statului California pot solicita ștergerea informațiilor cu caracter personal pe care le-am colectat despre ei și ștergerea (gratuită) a acestor informații cu caracter personal, sub rezerva anumitor excepții.  

 • Dreptul de a ști: În ceea ce privește informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat despre ei în ultimele 12 luni, rezidenții statului California au dreptul de a solicita să le divulgăm următoarele (de maximum două ori pe an și sub rezerva anumitor scutiri): 

 • categoriile de date cu caracter personal colectate; 
 • categoriile de surse de informații personale; 
 • categoriile de informații personale despre ei, pe care le-am divulgat într-un scop profesional sau le-am vândut;  
 • categoriile de terți cărora le-am vândut sau divulgat în scop profesional informațiile lor cu caracter personal;  
 • scopurile profesionale sau comerciale de colectare sau vânzare a informațiilor cu caracter personal; și 
 • o copie a informațiilor personale specifice pe care le-am colectat despre ei. 
 • Dreptul la nediscriminare: rezidenții statului California au dreptul de a nu fi supuși unui tratament discriminatoriu pentru exercitarea drepturilor lor în temeiul CCPA.  

Transmiterea solicitărilor CCPA. Rezidenții statului California pot depune cereri CCPA pentru a renunța la vânzări, la cererile de informare (acces) și la solicitările de ștergere a informațiilor lor personale prin una dintre următoarele metode:  

 • accesând pagina noastră de solicitări privind drepturile din California sau contactându-ne la numărul 1-866-783-7422 (apel gratuit). 

 • În plus, rezidenții statului California pot renunța la „vânzările” informațiilor lor personale, prin utilizarea managerului de preferințe (pentru a se opune „vânzărilor” prin etichetele terților și modulele cookie de pe Site-urile noastre) sau prin transmiterea unei solicitări aici

Atunci când trimiteți o solicitare de informare sau o solicitare de ștergere, vom lua măsuri pentru a verifica solicitarea dvs. corelând informațiile pe care le furnizați în solicitarea dvs. cu informațiile pe care le deținem în evidențele noastre. Trebuie să completați toate câmpurile obligatorii din formularul nostru web (sau să ne furnizați aceste informații prin intermediul numărului gratuit de mai sus). În unele cazuri, putem solicita informații suplimentare pentru a vă verifica solicitarea sau, dacă este necesar, pentru a vă prelucra solicitarea. Dacă nu putem verifica în mod adecvat o solicitare, vă vom înștiința. Reprezentanții autorizați pot iniția o solicitare în numele unei alte persoane contactându-ne la linkul de mai sus, la DataProtection@Stericycle.com sau la numărul nostru gratuit (1-866-783-7422); reprezentanții autorizați vor trebui să furnizeze dovada autorizării și putem solicita, de asemenea, ca consumatorul relevant să verifice direct identitatea și autoritatea reprezentantului autorizat. 

Drepturile dvs. privind confidențialitatea în conformitate cu Legea privind publicarea din California. Conform legii privind publicarea („Shine the Light”) din California (Codul Civil din California, secțiunea 1798.83), rezidenții din California care furnizează anumite informații personale au dreptul de a solicita și de a obține de la noi, gratuit, informații despre informațiile personale (dacă există) pe care le-am partajat cu terții în scopurile de marketing direct ale entității respective. Astfel de solicitări de informații despre orice partajare relevantă către terți pot fi transmise o dată per an calendaristic, pentru anul calendaristic anterior. Pentru a trimite o astfel de solicitare privind publicarea, trimiteți-ne un e-mail la adresa DataProtection@Stericycle.com și includeți în solicitare adresa existentă din California și atestarea faptului că sunteți rezident al statului California.  

Semnale „nu urmări” (Do-Not-Track). Vă informăm că site-urile noastre nu recunosc și nu răspund la niciun semnal pe care browserul dvs. l-ar putea transmite prin așa-numita caracteristică „Do Not Track” (Nu urmări). Dacă doriți să dezactivați modulele cookie de pe site-urile noastre, nu trebuie să vă bazați pe nicio caracteristică „Nu urmări” de care ar putea dispune browserul dvs. Pentru mai multe informații despre semnalele „Nu urmări”, faceți clic aici

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, ne puteți contacta utilizând informațiile din secțiunea de mai sus.  

Ultima actualizare: 8 februarie 2022 

Informații suplimentare pentru utilizatorii de servicii de dozimetrie:

În această secțiune, furnizăm informații suplimentare pentru utilizatorii serviciului de dozimetrie cu privire la modul în care gestionăm informațiile lor cu caracter personal. 

Operatorul: În măsura în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în calitate de operator în legătură cu serviciile noastre de dozimetrie, vă vom furniza o declarație separată de confidențialitate, care indică numele complet al entității Stericycle care controlează prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă vom furniza informațiile de contact specifice pentru responsabilul cu protecția datelor al operatorului. 

Date cu caracter personal prelucrate: categoriile de date cu caracter personal prelucrate în legătură cu serviciile de dozimetrie includ datele de identificare, datele referitoare la caracteristicile dvs. fizice, datele referitoare la angajarea dvs., datele de monitorizare a dozimetriei și datele privind starea de sănătate.

Sursele datelor: în general, datele sunt furnizate către Stericycle de practica, activitatea sau sursa radiologică cu care sunteți asociat, de către angajatorul dvs. sau, dacă este cazul, direct de dvs. 

Scop: prelucrăm aceste date pentru a furniza servicii de asistență tehnică și de consultanță în domeniul protecției radiologice, în măsura în care aceste servicii au impact asupra dvs. De asemenea, prelucrăm datele pentru a ne îndeplini obligațiile de raportare față de autoritățile publice și în temeiul obligațiilor legale aplicabile operatorilor care prestează astfel de servicii. 

Temeiul juridic: prelucrăm datele dvs. pentru a ne conforma obligațiilor legale care îi revin furnizorilor de servicii de dozimetrie și din motive de interes public în domeniul sănătății publice. Stocarea și furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este o cerință legală pe care trebuie să o respectăm și/sau este necesară în interesul public al măsurării radiațiilor. 

Beneficiari: vom divulga datele dvs. autorităților publice responsabile din punct de vedere legal pentru protecția radiologică (sau entităților desemnate de autoritățile publice). Pentru a ne desfășura activitățile, angajăm furnizori de servicii externi, cum ar fi furnizori de servicii de asistență IT și administratori de e-mail. Atunci când prestează astfel de servicii, furnizorii de servicii externi vor avea acces la și vor prelucra datele dvs. cu caracter personal. Solicităm acestor furnizori externi de servicii să implementeze și să aplice măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal. Acești furnizori de servicii au fost de acord cu restricțiile de confidențialitate și cu utilizarea oricăror date cu caracter personal pe care le partajăm cu aceștia sau pe care le colectează în numele nostru exclusiv în scopul de a ne furniza serviciile contractate. 

Perioada de păstrare: Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe perioada strict necesară pentru furnizarea serviciilor de asistență tehnică, consultanță și protecție radiologică, cu excepția cazului în care se aplică alte perioade legale de păstrare.

Drepturi: Drepturile dvs. sunt cele prevăzute în prezenta Declarație. De asemenea, aveți dreptul, în orice moment, să depuneți o plângere la autoritatea locală de supraveghere.

Informații suplimentare: Pentru mai multe informații despre modul în care prelucrăm și securizam datele cu caracter personal, consultați declarația suplimentară de confidențialitate emisă de furnizorul dvs. de servicii de dozimetrie. 

Ultima actualizare: 8 februarie 2022